Infinity Goods Steelstofzuiger - Draadloos - 4-in-1 - Kruimelzuiger - Inclusief Accu en Oplader - 6500 PA Zuigkracht -

4016950
N/A
Niet op voorraad
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Wil jij je huis ook snel en eenvoudig stofzuigen? Dankzij de Infinity Goods steelstofzuiger maak je voortaan jouw huis in een mum van tijd helemaal schoon. Vergeet irritante kabels en zware stofzuigers. Met deze ultralichte steelstofzuiger verplaatst je eenvoudig de ene naar de andere kamer. Verwijder voortaan zelfs het grondigste vuil in de kortste tijd. De steelstofzuiger wordt geleverd inclusief verschillende opzetstukken waardoor zelfs de moeilijkst bereikbare plekken eenvoudig schoon te maken zijn. De stofuiger is tevens te gebruiken als kruimeldief. Per ongeluk gemorst of gekruimeld? Geen probleem. Met deze steel- en kruimelstofzuiger is het zo weer helemaal schoon. De stofzuiger beschikt over een ruime opvangbak en gaat maar liefst 40 minuten mee. Dankzij 6500 PA zuigkracht is deze steelstofzuiger enorm krachtig. Stofzuigen is nog nooit zo makkelijk geweest!


Over de Infinity Goods steelstofzuiger

  • Gemakkelijk je hele huis draadloos stofzuigen
  • Steelstofstozuiger en kruimelzuiger
  • Ruime opvangbak
  • Met wasbaar HEPA filter
  • 6500 PA Zuigkracht
  • 2 Verschillende standen
  • 3 opzetstukken
  • LED Licht
  • Wandbevestiging


Draadloos

Dankzij de draadloze Infinity Goods steelstofzuiger heb je nooit meer gedoe met kabels en maak je in een mum van tijd jouw hele huis schoon. Je hoeft voortaan nooit meer meerdere stopcontacten te gebruiken. De stofzuigermond kan 180 graden draaien, waardoor je gemakkelijk onder de bank en het bed kunt stofzuigen. De stofzuiger weegt slechts 1,7 kg en is daardoor gemakkelijk in gebruik. Dankzij het compacte formaat is jouw huis zo schoon en hoef je nooit meer met een zware stofzuiger de trap op en af.

Steelstofzuiger en kruimelzuiger

De stofzuiger is zowel te gebruiken als steelstofzuiger en kruimelzuiger. Door het middelstuk te verwijderen heb je een kleine kruimelzuiger, erg handig om snel even iets schoon te maken. De stofzuiger wordt geleverd met drie verschillende opzetstukken, waardoor de stofzuiger in elke situatie te gebruiken is. Of je nu een hout vloer, een stenen vloer, een tapijt of een gleufje moet schoonmaken. De stofzuiger heeft twee krachtige motoren en beschikt over 6500 PA zuigkracht waardoor niets teveel is voor dit apparaat. Dankzij het vermogen van 120W is de stofzuiger zuinig in verbruik. Met deze stofzuiger wordt het stofzuigen jou een stuk makkelijker gemaakt.

Ruime opvangbak en wasbaar HEPA filter

De steelstofzuiger beschikt over een ruime opvangbak welke gemakkelijk schoon te maken is. Zo kun je lang stofzuigen zonder de opvangbak leeg te maken. Ook hoef je nooit meer onhandige stofzuigerzakken te kopen en te vervangen. Je opent het reservoir en het vuil zal vanzelf uit de stofzuiger vallen, zonder dat je met je handen in de buurt hoeft te komen van het vuil. De stofzuiger wordt geleverd inclusief HEPA filter. Dit helpt tegen allergieën. Dit duurzame HEPA filter verwijdert u gemakkelijk en is gemakkelijk schoon te maken. Wij adviseren om het HEPA filter elke 4-6 maanden schoon te maken.

LED Licht

De steelstofzuiger beschikt over handige LED verlichting op de borstel, waardoor zelfs de donkerste plekken gemakkelijk schoon te maken zijn. Daarnaast zit er een LED scherm op de stofzuiger. Dit handige scherm geeft het batterijniveau van de accu aan. Wanneer de accu bijna leeg is, zal het LED scherm gaan knipperen waardoor je weet dat het tijd is om op te laden. Hierdoor zit je nooit zonder batterij.

Specificaties
Wattage: 120W
Voltage: 22,2V
Batterij capaciteit: 2200mAh
Maximum vacuüm: 8 KPa
Batterijduur: 40 minuten
Opvangbak volume: 0,55L
Motor type: DC Motor
Filter type: Cyclone + HEPA
Materiaal: ABS
LED lampen: Ja

Productspecificaties

  • Merk: Infinity Goods
  • EAN: 8720726337175
  • Geluidsniveau (db): 72
  • Kleur: Rood
  • Gebruikstijd accu (in minuten): 40
  • Geschikt voor type vloer: Alle vloertypen

Beoordelingen

Gesponsorde producten